HTML

Blokk

A Blokk művészeti alkotóbázis virtuális művészbejárója, amit szándékosan nyitva felejtettünk, hogy az a rengeteg érdekesség, ami a Blokk falain belül történik, kiszivároghasson a külvilágba is.

Friss

Címkék

2011.09.08. 17:08 blokker

Blokk a blog.hu-n

 

 

Mivel a Blokkban mindig történik valami, úgy gondoltuk mesélünk róla Nektek is. Hisz van itt érdekesség és információ dögivel, mi pedig már-már lelkiismeret furdalást éreztünk, hogy ezeket megtartjuk magunknak. Mert ha tudtok róla, az jó nektek is, jó a művész nőknek és művész uraknak is, mindenki jól jár és mosolyog. Van itt több mint száz zenekar, vagy 10 hangstúdió, 2 rádióállomás, műtermek, műhelyek, fotó stúdiók és egy remek nappali ahol hol gyakran olyan sokszínű és illusztris társaság verődik össze egy-egy spontán sörözésre az alkotás szünetében, amilyen sehol máshol.

 

Ezek mellett szeretnénk felületet biztosítani annak a nagyon nagyon sok alkotónak és produktumaiknak akik itt dolgoznak, hiszen olyan sokan vagyunk és annyi szép és jó dolog van itt, hogy különös kegyetlenséggel elkövetett kulturális gaztett volna hallgatnunk róla.

 

Hát üdvözlünk Titeket és szevasztok!

 

A Blokk

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blokker.blog.hu/api/trackback/id/tr543211839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása