HTML

Blokk

A Blokk művészeti alkotóbázis virtuális művészbejárója, amit szándékosan nyitva felejtettünk, hogy az a rengeteg érdekesség, ami a Blokk falain belül történik, kiszivároghasson a külvilágba is.

Friss

Címkék

2011.10.17. 15:41 blokker

Blokkos zenekarok az éjszakában - R33, október 21.

   Egy este, 3 zenekar - 3 film - 3 koncert. ANEZ -SoNaR-PLASTIC HEAVEN És persze ER. Ismét egy remek alkalom, hogy személyesen is meggyőződhessetek róla, milyen remek zenekarok munkálkodnak a Blokkban. Ezúttal a Sonar és a Plastic Heaven mászik elő a nyilvánosság…

Szólj hozzá!

2011.10.11. 14:56 blokker

Burning Man "...az ember dolgozik valamin két hónapig éjt nappallá téve, aztán az egész megsemmisül és nagyon örül neki mindenki."

   Borosi Gábor, ismertebb nevén Kibu, akit a Metropol Studio alapító-tulajdonosaként, vagy akár az Eat Me, vagy a Korai Öröm billentyűseként ismerhettek, egyszer csak írt egy emailt nekem és egyéb barátainak, hogy egy hónapig nem lesz elérhető, mert a Burning Man…

Szólj hozzá!

2011.10.03. 14:49 blokker

Blokk kisfilm a Nulladik Kerület jóvoltából

A Blokk nyílt napon itt járt többek között a Nulladik Kerület stábja és egy remek kisfilmet hoztak össze a Blokkról, amit itt láthattok (Ezúton is köszönjük Nekik!) : 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása