HTML

Blokk

A Blokk művészeti alkotóbázis virtuális művészbejárója, amit szándékosan nyitva felejtettünk, hogy az a rengeteg érdekesség, ami a Blokk falain belül történik, kiszivároghasson a külvilágba is.

Friss

Címkék

2011.10.17. 15:41 blokker

Blokkos zenekarok az éjszakában - R33, október 21.

 

 

 

Egy este, 3 zenekar - 3 film - 3 koncert. ANEZ -SoNaR-PLASTIC HEAVEN És persze ER. 

Ismét egy remek alkalom, hogy személyesen is meggyőződhessetek róla, milyen remek zenekarok munkálkodnak a Blokkban. Ezúttal a Sonar és a Plastic Heaven mászik elő a nyilvánosság elé, az Anez zenekar és Dj. ER társaságában. 

Erős női ének, kompjúterek, elektronikus dobok, klasszikus ízt adó fafúvósok, felvett zajok és talált hangok mindez, egy szokatlan szürreális hangzásvilágot, atmoszszférát kölcsönöz az Anez zenekar dalainak.

A SoNaR énekes nélküli, filmzeneszerű, elszállós posztrock muzsikája masszív, lüktető, katartikus. Egyszerre lazulós és feszült. Erőteljes lüktetés, feszes ritmusok, szállós gitártémák, szépen megkomponált zörejek jellemzik.

A Plastic Heaven misztikus zenéjében a lágy énekeket kísérő hangminták és az elektroakusztikus hangszerek kreatív összhangja varázsolja el a hallgatót.

Az estére a koronát ER (Holy Rollerz, Fúzió Rádió) teszi fel. Zenéi az ember lelkében lüktetnek, mélységük gondolkodásra késztet, szépségük megnyugtat.

Az esemény facebook eventjét itt találjátok:

https://www.facebook.com/event.php?eid=165670856854408

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blokker.blog.hu/api/trackback/id/tr223309486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása