HTML

Blokk

A Blokk művészeti alkotóbázis virtuális művészbejárója, amit szándékosan nyitva felejtettünk, hogy az a rengeteg érdekesség, ami a Blokk falain belül történik, kiszivároghasson a külvilágba is.

Friss

Címkék

2011.09.08. 19:45 blokker

Ragadozó - Hangmás vs. MOME Artists Fight & Lemezbemutató

 

 

 Nulladik Kerület, a Recorder és a Stylewalker Promotion bemutatja:

 

Ragadozó

Hangmás vs. MOME Artists Fight & Lemezbemutató

Merlin 1054 Budapest, Gerlóczy utca 4.

2011. október 7. péntek 20.30

 

A ragadozó ott lapul a design mögött. Állati ösztönökből,  vágyakból, be nem teljesült álmokból él. Keresi az utat, hogy kitörjön. Nem nézel szembe vele, inkább megpróbálod kicselezni, mert a mai világ nem enged szembesülni a sötét oldaladdal. A Hangmás harmadik nagylemeze egy lehetőség arra, hogy leszámolj a saját démonjaiddal.

 

Két évvel az év egyik legjobb lemezének választott Valaki ma este megsérülhet után október 7-én jelenik meg a Hangmás harmadik nagylemeze, a Ragadozó. Az elmúlt két évben felgyülemlett élményekből 10 dal született és került fel a lemezre. A témákért mélyre, egészen sötét helyekre kellett ásni, de az energia és a lendület a régi.

 

A Hangmás különleges októberi lemezbemutatóval készül: fiatal képzőművészeket kértek fel, hogy hat dalt az új albumról fizikai formába öntsenek. Az így született installációkat egy interaktív kiállítás keretében mutatják be.

 

Vendég a Haunebu és az osztrák The Happy Kids, a koncertek után a Tits & Clits és a Tesco Disco DJ-i zenélnek. A hangulatot a Popméter csapata alapozza meg.

 

 

Fellépők:

Haunebu

The Happy Kids (A)

Hangmás

 

Popméter

Tesco Disco

Tits & Clits

 

Belépő: 1200 HUF

 

Web:

http://hangmas.hu/

http://www.facebook.com/hangmas

http://www.facebook.com/haunebuband

http://www.facebook.com/thehappykids200

http://derpopmeter.blogspot.com/

http://www.facebook.com/tescoodiscoo

http://www.myspace.com/titsandclitsband

 

Hangmás - Darabokban

https://www.youtube.com/watch?v=8gq6e-r-x0Q

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blokker.blog.hu/api/trackback/id/tr973212138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása