HTML

Blokk

A Blokk művészeti alkotóbázis virtuális művészbejárója, amit szándékosan nyitva felejtettünk, hogy az a rengeteg érdekesség, ami a Blokk falain belül történik, kiszivároghasson a külvilágba is.

Friss

Címkék

2011.09.12. 15:54 blokker

Spacesh!t - Mr. Meeble (US) - Silent Strike (Ro) a Tündérgyárban szept. 19-én

Kihelyezett Nemzetközi Zenei Űrállomássá változik a Tündérgyár szeptember 19-én hétfőn. Első európai turnéját kutyagolja éppen ugyanis egy bizonyos Mr. Meeble nevű, amerikai illetőségű zenekar. „organic electronic music for real life” a meghatározásuk saját zenéjükre, de abból a rengeteg baromságból, amit talál az ember, ha kicsit utánakeres, kiderül, űrmániás arcok ők is kellőképpen. Valószínűleg ez lehet az oka annak is, hogy másfél hónapos európai turnéjuk magyarországi állomásának szervezése közben, mikor felmerült a „kivel kéne játszani Magyarországon” című kérdés, valaki ajánlásával eljutottak a Spacesh!t-hez, és meghívták őket „support” zenekarnak, illetve némi technikai segítséget kértek tőlük, ha már ekkora űrbuzi banda mindkettő. Hogy még színesebb és über nemzetközi legyen a kép, valamint, hogy a két koncert után a felajzott tömeg nehogy meglincselje a zenekarokat, hogy abbahagyták a zenélést, Romániából hoznak segítséget Silent Strike személyében, aki pedig annyira menő, hogy 29 évesen 3 lemezt tudhat maga mögött, és olyan zenekarok előtt lépett fel szerteszét Európában, mint Amon Tobin, Bonobo, Jazzanova, Recoil és Dj.Food. A dolog egyetlen szépséghibája talán a hétfői dátum, de ha úgy nézzük, végre valami amivel szebbé lehet varázsolni egy hétnek az indulását.Tőle itt hallgathattok zenét: http://www.myspace.com/ststrike

 

Line up:

 20:30-21:30 Spacesh!t

21:30-23:00 Mr. Meeble

23:00-01:00 Silent Strike

Belépő 1000 Ft

 

Facebook event: https://www.facebook.com/event.php?eid=203705519688230

 

Alább pedig itt van egy live video Mr. Meeble-ről, illetve a Spacesh!t zenekar felajánlotta e blogbejegyzéshez, az eddig kizárólag a Blokk Nyít Napon bevetett háttérvetítését, amit a Happiness című dalukhoz készítettek Szityó barátukkal közösen. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blokker.blog.hu/api/trackback/id/tr353220947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása